Настъпи кулминацията на абитуриентските балове. Един от класовете в Националната

...
 Настъпи кулминацията на абитуриентските балове. Един от класовете в Националната
Коментари Харесай

Абитуриенти от НПМГ отидоха по необичаен начин на тържеството си

 

Настъпи кулминационната точка на абитуриентските балове. Един от класовете в Националната природо-математическа гимназия в София реши да отиде по необикновен метод до ресторанта за тържеството си.

Без клаксони ще е празненството за 12 " З " клас на Националната природо-математическа гимназия, тъй като те избраха да стигнат до празненството си с трамвай.

Необичайното транспортно средство избират сами, а едно от преимуществата му е че са всички дружно даже в пътя до ресторанта.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

А около хубавите страсти би трябвало да кажем, че ограниченията за сигурност ще бъдат засилени - ще се реализират инспекции за приложимост на алкохол, излизането от купето или прозорците на транспортното средство също се санкционира. Повече за подготовката и вълненията от деня описваме в идващия репортаж.

Напрежението към матурите към този момент е отминало, а като лауреат от олимпиадата по история и цивилизации Наталия към този момент е призната в университет. От сутринта се приготвя за огромния ден.

„ Много се вълнувам нямам самообладание за бала и за по-следващия стадий - университета и събирането на допустимо най-вече опит от тази институция. Но в това време гимназията доста ще ми липсва, тъй като в НПМГ получихме освен университетски познания, само че и ежедневни уроци по човещина, целият колектив на гимназията постоянно ни е подкрепял и сходно нещо мъчно се не помни и напуща “, споделя Наталия Илинкина -  зрелостник от НПМГ " Акад. Любомир Чакалов ".

Всяка година зрелостниците се надпреварват в ексцентричните решения за транспорт по време на бала. Едни избират лъскави коли, друго карети, даже коне, а класът на Наталия тази година залага на ретро трамвай.

„ Ретро трамваят е една страхотна опция да сме дружно в последните ни моменти, за нас спомените и сплотеността са по-важни от суетата “, споделя тя.

В събитието се включиха над 2200 зрелостници

„ С трамвай, тъй като сме всички дружно и ще бъде доста крепко, доста сме готини и също по този начин е еко-съобразно. Пожелавам си отсега нататък да имаме доста благополучие и шанс “, споделя зрелостникът Ивайло Виденов.

„ Да е нещо, което ще остане като ярък спомен за нас, тъй като през тези 5 години сме били дружно и най-правилното е да ги приключим дружно “, споделя Александра Крекманова.

Мерките за безвредното протичане на баловете ще са в действие в цялата страна.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР